Fejléc
Főoldal

 

Név Weiszhaupt Gábor
Születési hely, idő Baja, 1970 október 23.
Értesítési cím 2112 Veresegyház, Gyöngyvirág u. 15
E-Mail gabor.weiszhaupt.hu
   
Iskoláim  
  Tóth Kálmán Szakközépiskola, Baja 1985-1989, Építőgépész Szak
  Széchényi István Főiskola, 1989-1994, Autógépész szak, 1989-1992,
  Műszaki Informatika, Gépész Szakirány
Szakmai képesítések Microsoft Certified Product Specialist 1997
  Lean Six Sigma Green Belt képesítés
Nyelv Angol írásban, beszédben
Munkahelyeim
Wallitrade Copy Kft., Szélesformátumú Üzletágvezető 2011-

Feladatom a Xerox szélesformátumú rendszerek disztribúciójának kezelése, a partnerek képzése, támogatása, munkájuk segítése. Új megoldások, illetve szükséges megoldások megkeresése, kiválasztása, azok bemutatása illetve oktatása a partnerek kereskedőinek.Mindent képviselek, ami kapcsolatos a szélesformátummal.

További feladatom speciális, főképp CAD illetve Adobe szoftverek, illetve a Lasermax rendszerek képviselete. Célom az Adobe nem GAI szoftvereinek minél mélyebb megismerése, azok alkalmazása az irodatechnika, illetve a dokumentum management területein.

Xerox Magyarország Kft, Production Systems Group Products Specialit, 2006-2011

Feladatom sokrétű, s folyamatosan bővülő volt munkám során. Kezdetben "csak" a Xerox szélesformátumú berendezések kezelése, új termékek bevezetése, piaci stratégiák kidolgozása, piac feltérképezése, konkurencia kezelése. Fontos pont volt szakmai fejlődésemben, mikor egy új szélesformátum ágazatba kellett bevezetnem a Xerox-ot, a szélesformátumú poszternyomtatásba. Feladatom volt továbbá a Xerox Partnerek oktatása, munkájuk segítése, mindez akár az ügyfélnél is, személyesen az éles eladási folyamat közben.
Későbbiek során bővült tevékenységi köröm a PSG csapat marketing feladataival, azaz kiállítások, rendezvények szervezése, központi marketing, termékmarketing tevékenységekben való tevékeny részvétel.
Nem sokkal ez után megkaptam a teljes PSG termékkör termékmarketing feladatait, azaz feladataim közé tartozott a termelő berendezések bevezetése, kezelése, az azokhoz tartozó termékmarketing feladatok elvégzése

Ricoh Magyarország Kft., Mérnöki Rendszerek Üzletágvezető, 2004-2006

Feladataim közé tartozott a Ricoh szélesformátumú rendszerek bevezetése, képviselet. Legfőbb feladatom közé tartozott, hogy az addig ilyen jellegű berendezésekkel nem foglalkozó, ahhoz nem értő partnereket is bevonjam, Őket tanítsam, s támogassam.
De ugyan úgy feladatom volt a gépek bevezetése, marketing feladatok elvégzése, az oktatás.

Océ Magyarország Kft., Mérnöki üzletág Key Account Manager 1997-2004
Direkt kereskedelmi feladatkör. Meghatározott, földrajzilag jól körülhatárolt területen az ügyfelek kezelése, az Océ mérnöki gépek eldása.
Szintézis Rendszerház Kft., Kereskedelmi Főmunkatárs 1994-1997
Adott termékkörök kezelése, az oda tartozó termékek ismerete, bemutatása, szakértése, illetve ezek kereskedelme, eladása. Termékeim közé tartoztak a HP nagyteljesítményű és szélesformátumú nyomtatói, HP munkaállomások, szerverek, hálózati eszközök, Agfa nyomdai rendszerek, szkennerek,speciális CAD perifériák képviselete, Apple számítógépek, Phillips monitorok, Autodesk CAD rendszerek, Microsoft Backoffice csomag szoftverei.